Двупътна машина RENAULT MIDLUM TRAMLINER TRIO - TP

Двупътната машина Renault Midlum Trmaliner Trio е оборудванa с изолирана подемна платформа (за използване под електрифицирани жици) и пространство за инструменти в долната част. Машината е предназначена за движение и работа по асфалтов път, както и за движение и работа по трамвайни линии, във връзка с дейности по поддръжка, транспортиране на материали, включително самостоятелна манипулация на електрифицирани жици, в съответствие с всички изисквания за безопасност. Автомобилът е проектиран за движение по линии с междурелсово разстоняие от 1435, 1000 или 950 мм.

L-образната работна кошница на телескопичната работна платформа прави достъпа към и зад стълбовете на електрифицираните надземни жици възможен . Работната кошница е оборудвана с 230V контакти за работните инструменти. Подемното хидравлично съоръжение е част от работната кошница и е предназначено за повдигане и насочване встрани до трамвайните жици . Телескопичната работна платформа се контролира изцяло дистанционно.

Задвижващата трансмисия по време на движение по релси е хидравлична посредством помпа и хидравлични двигатели. Механизмите се зaдвижват хидростатично и се контролират по електронен път от кабината на водача, както и от страничните контролни панели върху машината. Автомобилът е оборудван със система за видеонаблюдение (CCTV) за безопасно каране на заден ход, за което се следи на цветен LCD монитор от кабината на водача. ЖП шасито, както и работна платформа са осветени за работа през нощта.

Обратно горе