Двупътна машина FRILINER 4x4 RSQ


Лекиятa двупътната машина е оборудвана с жп шаси, проектирано за движение по релси, както и фургон. Автомобилът може да бъде оборудван с единична или двойна шофьорска кабина спроред изискванията на клиента. Кабината може да бъде оборудвана с 5 до 6 места, включително това на шофьора.

Фрикционната система се състои от предно и задно едноосово шаси. Автомобилът се задвижва и спира посредством четирите осови гуми. Автомобилът е оборудван със система за видео наблюдение в задната част и LCD монитор в кабината на водача. Скоростомер, инсталиран в кабината на водача показва повредите визуално и звуково, като включително и записва данни.

Товарният фургон е оборудван с хидравлично рерайлиращо съоръжение, поставено върху рафтове, включително и задвижваща част (дизелов двигател, бензинов двигател и електрическа част), контролен панел (за 4 – 6 свързващи жакове), десетметрови маркучи за високо налягане с бързи връзки, телескопични жакове (товарен капацитет от 65т до 200т, конструктивна височина от 250 мм до 470 мм), жак за странично изместване с оборудване, разграничителни лостове, плъзгащи ролки с повдигаща плоча, рерайлиращи мостове (с дължина от 1100 мм до 4400 мм), както и механично заключващо оборудване. Друго хидравлично оборудване – монтажна единица за изместващи оси, накланящ жак с люлееща се основа и механичен блок на колела, теглич, както и високи подемници могат да бъдат доставени според изискванията на клиента.

Автомобилът може да бъде снабден с рерайлиращо оборудване – хидравлични резци, хидравличен разделител, трамбовка, задвижваща частр и др. По-детайлна спецификация може да се предостави, при поискване.


Обратно горе