SaZ s.r.o. - настояще

SaZ s.r.o. специализира в сферата на проектирането, производството и ремонта на специална пътна и железопътна техника, двупътни машини с надстройки, изолирани и не изолирани вишки, заваръчни машини, железопътни машини за полагане на релси, както и друга техника за поддръжка на железопътни, трамвайни релси и надземни жици. В списъка с продуктите ни ще намерите жп ремаркета и носачи, транспортни машини, каросерии, рампи за достъп и други.

Продуктите ни могат да ви помогнат при заварянето на релси, поддръжката и подмяната на надземни жици, подмяната и строителството на железопътни линии, почистването на релси, включително контролирането на растителността по тях, огнеборство и други спасителни услуги.

Освен гореизброените продукти, произвеждаме и стоманени конструкции, предлагаме услуги по тестване и заваряне, механична обработка, боядисване и други дейности.

SaZ s.r.o е основен доставчик в Републиките Чехия и Словакия, като изнася своите продукти и на пазарите по цял свят (Европейски Съюз, Австралия, Тайланд, Русия, Азербайджан и т.н.). Нашите клиенти са значими международни строителни компании, такива, отговарящи за обществения транспорт, пожарни и други спасителни фирми, както и по-малки фирми, които извършват ремонт и поддръжка на железопътни и трамвайни релси.

SaZ s.r.o участва в специализирани международни търговски панаири и изложения, както в Европейския съюз, така и извън него.

Винаги сме готови да предложим персонализирани решения, които отговарят на Вашите специални нужди и да поставим Вашите ....Камиони върху Релси....

Обратно горе