Двупътна машина Renault Midlum Duotram - HNJ

Двупътната машина Renault Midlum Duotram - HNJ е оборудван с изолиран хидравличен товарен кран (който се използва при работа с надземни жици) и бордова основа. Машината е проектирана за движение и работа на асфалтов път, както и за движение и работа на трамвайни линии, например при операции по поддръжка, транспортиране на материали, както и самоманипулация под надземни жици под напрежение, съобразена с всички изисквания за безопасност.

Двуходовият автомобил се използва удобно с надстройката си в комбинация с борда - HLC (хидравличен товарещ кран). Световните практики в сферата на транспортирането на материали използва именно тази комбинация за най-добрата употреба на автомобила при възможно най-ниски операционни разходи.

Предаването на мощност по време на движение по релси е възможно посредством гумите на автомобила. Автомобилът е оборудвам със система за видео наблюдение CCTV за управление на заден ход, която се следи на LCD дисплей от кабината на водача, жп светлини и осветителна система за работа през нощта. Всички операции на жп пътя се контролират електронно от кабината на водача, като операциите на жп шасито се контролират автоматично и се наблюдават на бордовия компютър.

Обратно горе