Двупътна машина DUO TRACKTOR HNJ-RP

Двупътната машина DUO TRACKTOR HNJ-RP е проектирана за движение и работата по асфалтов път, както и за движение и работа по държавни, регионални и прозводствени жп релси. Автомобилът е оборудван с платформа RP 400 и хидравличен кран PK 18002 EH-C. Машината е проектирана за движение по междурелсово разстояние от 1435 или 1520 мм (разстоянието е регулируемо).

Платформата RP 400 се върти неограничено около оста си. Страничният обхват, размера и товарният капацитет на платформата отговарят на всички изисквания за работа по поддръжка на надземни жици. Подемната платформа има дистанционно управление и може да бъде контролирана от мобилен контролен панел.

Задвижващата трансмисия по време на движение върху релсите е способствана от гумите моторното средство. Механизмите се задвижват хидравлично и се контролират по електронен път от кабината на водача, както и от страничните контролни панели на машината. Автомобилът е оборудван със система за видеонаблюдение с цел безопасно придвижване на заден ход, за което се следи на цветен LCD монитор, който се намира в кабината на водача. ЖП шасито, както и работната платформа са осветени за условия на работа през нощта.


Обратно горе