Железопътен превозвач KOP 6/3

Железопътния превозвач KOP 6/3 е специално конструирана железопътна машина без самозадвижваща единица, проектирана за монтажни операции, транспорт на материали и инструменти до работното място.

Превозвачът може да бъде използван не само по време на монтажни операции, транспортиране на баласт, пясък, материали (траверси, стълбове, крепежни елементи т.н.), но и за транспортирането на по-големи части с тегло до 3 тона. Заради голямото заключващо се място за съхранение, работните инструменти са винаги налични.

Железопътният превозвач се състои от долна част, състояща се от основна рама с четири листови ресори и две оси, монтирани в конзоли. Превозвачът разполага с железопътни колела с челюстни спирачки на осите. Горната част се състои от кутии за инструменти в долната част, с дървен под отгоре. Дългите страни са направени от накланящи се странични плочи. Задната част е направена от стабилна странична плоча, а предната част се състои от стълба със стъпала и стабилни странични плочи. Накланяща се платформа с накланящи се перила е монтирана в средата. Горната част е оборудвана със стабилни перила от всички страни. Въздушната спирачна система е съществена част от машината.

Обратно горе